Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Jätäthän tassunjälkesi viekkuunkin?

Sallittua:

Risut, ruusut, kritiikki (rakentava), affipyynnöypyynnöt, linkinvaihtopyynnöt ja kisakutsut. Jos on muuta pulistavaa, pulise se chattiboksissa.

Ei-sallittua:

Kiroileminen, mainokset, piilomainostus, spämmäys, trollaus, asiattomat ja muuten tarpeettomat viestit ym.


Mainoskirjaan tästä

Vieraskirja  1  2  3  4  > [ Kirjoita ]

Nimi: Nikke
Kotisivut: http://vmkl.arkku.net/

26.07.2018 13:35
Hei!

Huomasimme, ettei kennelisi ole meidän rekisterissä. Nyt on hyvä aika rekisteröidä kennelisi alla on linkki suoraan rekisterilomakkeeseen!
http://vmkl.arkku.net/lomake.php


Miksi rekisteröidä?
Rekisteröimällä varmistut siitä, että vaikka kennelisi lopettaisi, samannimistä kenneleitä ei pysty enään tulemaan. Kennel pysyy rekisterissä, vaikka se lopettaisi.

Nimi: Sophia
Kotisivut: http://vainio.suntuubi.com/?cat=30&preview=1

08.03.2015 00:20
Jokos on hauvat valmiina? Vainion virtuaalikennel järjestää nimittäin avajaistensa kunniaksi epävirallista agilityä 10.04.2015! Ota siis laumasi mukaan, ja lähde matkaamaan kohti Vainiota! :3

Nimi: Cadee
Kotisivut: http://irelia.suntuubi.com/?cat=34&lang=fi&preview=1

09.03.2014 11:51
Aluksi pahoitteluni, että vastaamisessa on kestänyt. Minulla on ollut tosi paljon kiireitä, enkä ole ehtinyt pahemmin kisautella virtuaalikoiria, eikä minulla ole ollut oikein innostustakaan.
Kyselit muutama kuukausi sitten Basusta. Se on minulla toisessa kennelissäni, missä se on hieman unohtunut. Lupasin silloin Basulle aktiivisesti kisaavan kodin, mutta tämä ei ole toteutunut. Yritän tässä nyt saada innostustani jälleen heräilemään ja alan kisaamaan myös Basun kanssa. Siirrän sen kenneliini Ireliaan takaisin, sillä Irelian koiria kisautan aktiivisemmin.
Ollaan me tosin Basunkin kanssa osallistuttu ihan harvoihin kisoihin, ilman tuloksia. Jos innostukseni nyt riittää, olisi tarkoituksena alkaa kisaamaan tokossa ja valjakkoajossa ainakin. Osallistuimme myös Tanskan voittajanäyttelyyn. Että kyllä tämä tästä pikkuhiljaa varmaan lähtee etenemään! Kotisivut kohdasta pääset Basun sivuille.

Nimi: Pimiä
Kotisivut: http://vkdtd.suntuubi.com/

15.01.2014 22:30
Jos painaa "ostosäännöt" niin menee suntuubin sivuille? olet tainnut unohtaa ottaa "admin" kohdan linkistä pois. No, mutta kysyisin, saisinko ostaa Moonan? A pentueen pennun siis? Sen luonne iski minuun täydellisesti ja nimi on mitä sopivin.. koska Moona on tärkeä nimi minulle... x3

Vastaus:

Kiitoksia huomautuksesta :3
Kasvattejani en myy muille kuin virtuaalikennelin omistajille, enkä myy niitä myöskään myyntikenneleille yms. Käyppäs nyt lukaisemassa ne ostosäännöt :D

- Christina

Nimi: Tuhkamarja
Kotisivut: http://menneisyydenmaa.suntuubi.com/

08.01.2014 00:10
Hei! Hienot sivut! Linkinvaihtoa tlin kyselemään. :3 Jos sopii, vastaus mieluiten Menneisyyden vieraskirjaan.

-Tuhkamarja

Nimi: Nita
Kotisivut: http://kajonneenn.suntuubi.com/

31.12.2013 22:55
Hei,
Meille olisi tulossa pian metsästysgeenisiä Jackrusselinpentuja. Pentueen isäksi on kruunattu Karvatassun Brownie, joka on käynyt muutamassa luolakokeessa ja tuholaistorjuntakokeissa. Pentueen emo taas ei ole vielä syntynyt, mutta arvioitu syntyvän tammikuussa. Pentuetta on kuitenkin alettu suunnitella tarkasti ja halukkaita ottajia etsitään. Jos etsit itsellesi hyvälinjaista harrastuskoiraa, kysele vieraskirjassamme pennuista. Toivottavasti et laske tätä mainokseksi.

- Nita

Nimi: Ferty
Kotisivut: http://sielunsavapahtaj.suntuubi.com/?cat=26

23.12.2013 10:53
» VIRALLISTA AGILITYA «
Hei, uusi kennel on avattu ja sen kunniaksi on järjestetty virallista agilitya uudenvuodenaattona. Säkäluokkana on MAXI ja mukana on kaikki kolme luokkaa.
Viimeinen osallistumispäivä on 30.12 kello 15.00. Pistä tassuihin vauhtia ja tule mukaan!

Hyvää joulua ja iloisia hännänheilutuksia!

Nimi: oooo

30.11.2013 16:14
Onko sulla jossain Vuorilaakson blogin linkki?

Vastaus:

Hienoa kun muistutit x) Linkki löytyy nyt etusivulta.

- Christina

Nimi: Marcia
Kotisivut: http://www.freewebs.com/joomagnan

25.11.2013 19:58
Moikka!

Kiva kuulla että joku sattuu sitäkin lueskelemaan. Yleensä linkkailen vain kavereille tekstejä ja pyydän mielipiteitä. Ja AIVAN MAHTAVAA, että olet kiinnostunut nostamaan harrastustasosi ns "uudelle tasolle". Kun minä aloitin virtuaaliharrastuksen vuonna 2006, kopioin kuvat googlesta ja en tiennyt mistään mitään. Nyt kun ikää ja harrastusvuosia on tullut enemmän, voin sanoa ehkä viisastuneeni hieman :D

IRL-kenneleiltä voi kysyä kuvalupia. Suomalaiset suhtautuvat virtuaaliharrastajiin todella nihkeästi, koska oikeiden kasvattajien mielestä "kaikki kopioivat kuvia luvatta, väärillä tiedoilla ja joskus jopa väärällä sukupuolella. Oikeat koirat sekoitetaan virtuaalikoiriin". Tämän vuoksi itse kysyn aina sähköpostilla kuvia ulkomaalaisista kenneleistä. Kuvista ja niiden käytöstä ei tarvitse maksaa. Voin antaa sinulle sähköpostilla yksinkertaisen kaavan jolla kysyä kuvalupia. Kuvalupia kysyessäsi muista aina etsiä omat kuvalupasi, eli älä kysy esimerkiksi samoista kenneleistä kuin minä. Ja muista aina olla kohtelias kuvalupia kysyessäsi. Jos et saa lupia, muista silti aina kiittää ja vastata asian olevan ok. Näin saamme hieman puhdistettua mainettamme "pahamaineisina kopioijina".

Nimenvaihtaminen on itsestäsi kiinni. Voit tarkistaa FCI'n sivuilta onko haluamasi nimi varattu ( http://fci.be/affixes.aspx ), sillä ei ole sallittavaa käyttää IRL-kennelin nimeä. Kasvatusrotusikin on täysin päätettävissäsi. Kasvatan itse Joomagnan & Criminalesissa saksanpaimenkoiria, mutta mulla on silti laaja kirjo muunrotuisia koiria. Ja JC:n lisäksi myös kennelit Detur (cockerspanielit), Duun (malinois & kultainennoutaja), Kofferdale's (rottweiler) sekä yksityiset.

Tulisielun sivut on ilmeisesti taas alhaalla. Voit käyttää myös tätä arvontakonetta: http://www.random.org/lists/ .Se toimii täysin samalla tavalla kuin tulisielun arvontakone, joudut vain itse lisäämään rivinvaihdot ( <*br> ilman tähteä tietty) sekä VKUMAt.

Toivottavasti tekstini auttoi edes jotenkin! :)

(Laita mulle sähköpostia virtmarcia @ gmail.com )

- Marcia

Vastaus:

Kiitoksia vastausviestistäsi, tästä oli paljon apua! :)

- Christina

Nimi: Lucy
Kotisivut: http://radiance.w2.fi/?cat=39

20.11.2013 21:03
Heissan!

Radiance on avattu jälleen! Uutuuksina on uusi ulkoasu, sekä tietenkin... B-PENTUE! Whippet-rotua edustava nelikkö on pian luovutusiässä! Käythän kurkkaamassa? ;)

- Lucy & kuonokkaat

// Anteeksi, jos lasket ilmoituksen/pentuilmoituksen mainoksena. Saat poistaa viestin heti, mikäli et halua mainostusta.

©2019 Vuorilaakso || Virtuaalikennel - suntuubi.com